











Chicken on the menu är en vackert illustrerad bok som syftar till att bli det framtida referensarbetet för kycklingdiskar.
Kyckling är en av de mest populära ingredienserna i kök över hela världen. Du kan hitta den i alla kulturer; det är extremt mångsidigt, prisvärt och klimatsmart. Luc Hoornaert och Kris Vlegels tar dig på en resa runt om i världen i 60 kycklingrätter: hur lagar de bästa kockarna kyckling, vilka klassiska kycklingrätter och vilka förberedelsemetoder har en permanent plats i världsrätterna? Från vol-au-vent-och kycklingsoppa till grillad kyckling och tandoori-kyckling, är denna bok ett attraktivt utformat referensarbete om kyckling, med utsökt fotografi av Kris Vlegels och ett förord av kycklingkonstnären Koen Vanmechelen
- Förlag: Lannoo
- Antal sidor: 176
- Författare: Luc Hoornaert
- Först utgiven: 2017-05
- Vikt: 1179 g
- Foto: Kris Vlegels
-
Lagerstatus: Beställningsvara
Beställningsvara
Leveranstiden för beställningsvaror varierar mellan 1-4 veckor.
Vi kontaktar dig med besked om beräknad leveranstid inom 1-3 arbetsdagar från beställning. Vid frågor, ring oss 08-704 28 20
-
Antal
- ▮ Fri frakt över 300 SEK
- ▮ Snabb leverans
- ▮ 14 dagars öppet köp
- ▮ Köp nu, betala om 30 dagar
- ▮ NU Förlängt öppet köp till 10/1