Böcker & Magasin

Chicken On The Menu

450 SEK
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu
Chicken On The Menu

Chicken on the menu är en vackert illustrerad bok som syftar till att bli det framtida referensarbetet för kycklingdiskar.

Kyckling är en av de mest populära ingredienserna i kök över hela världen. Du kan hitta den i alla kulturer; det är extremt mångsidigt, prisvärt och klimatsmart. Luc Hoornaert och Kris Vlegels tar dig på en resa runt om i världen i 60 kycklingrätter: hur lagar de bästa kockarna kyckling, vilka klassiska kycklingrätter och vilka förberedelsemetoder har en permanent plats i världsrätterna? Från vol-au-vent-och kycklingsoppa till grillad kyckling och tandoori-kyckling, är denna bok ett attraktivt utformat referensarbete om kyckling, med utsökt fotografi av Kris Vlegels och ett förord av kycklingkonstnären Koen Vanmechelen

  • Förlag: Lannoo
  • Antal sidor: 176
  • Författare: Luc Hoornaert
  • Först utgiven: 2017-05
  • Vikt: 1179 g
  • Foto: Kris Vlegels
  • Lagerstatus: I lager, 1-3 arbetsdagar
    I lager, 1-3 arbetsdagar

    Artikeln har en leveranstid på 1-3 dagar.
    Beställningar som inkommer på vardagar innan kl 10.00 skickas samma dag. Beställningar som inkommer under helgdagar skickas påföljande vardag.

  • Antal
  • ▮ Fri frakt över 300 SEK
  • ▮ Snabb leverans
  • ▮ 14 dagars öppet köp
  • ▮ Köp nu, betala om 30 dagar
HAR DU FRÅGOR?
Tel: +46 (0)8 704 28 20
Mail: info@tamburstore.se

Kokböcker