Böcker & Magasin

Egg On The Menu

450 SEK
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu

Kokbok av författaren Luc Hoornaert. Luc har samlat sextio oemotståndliga äggrätter från alla hörn av världen: från Kina, Korea och Japan, genom Turkiet och Iran till Förenade kungariket. Även cocktails har fått en välförtjänt plats i Egg.

Bilderna är fotograferade av den prisade matfotografen Kris Vlegels. En vacker och användbar bok som blir en färgklick köket.

  • Förlag: Lannoo
  • Antal sidor: 191
  • Författare: Luc Hoornaert
  • Utgiven: 2017-07
  • Vikt: 1152 g
  • Foto: Kris Vlegels
  • Lagerstatus: I lager, 1-3 arbetsdagar
    I lager, 1-3 arbetsdagar

    Artikeln har en leveranstid på 1-3 dagar.
    Beställningar som inkommer på vardagar innan kl 10.00 skickas samma dag. Beställningar som inkommer under helgdagar skickas påföljande vardag.

  • Antal
  • ▮ Fri frakt över 300 SEK
  • ▮ Snabb leverans
  • ▮ Öppet köp till 8 januari
  • ▮ Köp nu, betala om 30 dagar
HAR DU FRÅGOR?
Tel: +46 (0)8 704 28 20
Mail: info@tamburstore.se

Böcker & Magasin