Böcker & Magasin

Egg On The Menu

450 SEK
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu
Egg On The Menu

Kokbok av författaren Luc Hoornaert. Luc har samlat sextio oemotståndliga äggrätter från alla hörn av världen: från Kina, Korea och Japan, genom Turkiet och Iran till Förenade kungariket. Även cocktails har fått en välförtjänt plats i Egg.

Bilderna är fotograferade av den prisade matfotografen Kris Vlegels. En vacker och användbar bok som blir en färgklick köket.

  • Förlag: Lannoo
  • Antal sidor: 191
  • Författare: Luc Hoornaert
  • Först utgiven: 2017-07
  • Vikt: 1152 g
  • Foto: Kris Vlegels
  • Lagerstatus: Beställningsvara
    Beställningsvara

    Leveranstiden för beställningsvaror varierar mellan 1-4 veckor.
    Vi kontaktar dig med besked om beräknad leveranstid inom 1-3 arbetsdagar från beställning. Vid frågor, ring oss 08-704 28 20

  • Antal
  • ▮ Fri frakt över 300 SEK
  • ▮ Snabb leverans
  • ▮ 14 dagars öppet köp
  • ▮ Köp nu, betala om 30 dagar
  • ▮ NU Förlängt öppet köp till 10/1
HAR DU FRÅGOR?
Tel: +46 (0)8 74 28 100
Mail: info@tamburstore.se

Kokböcker